Чернігів

У Коропі оператор автозаправної станції, розташованої на околиці райцентру, мужньо дала відсіч зловмиснику. Нападник намагався її вбити та заволодіти виручкою. Він розбив шибку замкненого павільйону сокирою, а потім ударив обухом жінку по голові. Автозаправниця отримала перелом лобної кістки, проте, оговтавшись, одразу почала чинити опір. Падаючи, жінка потягла за собою кривдника. Їй вдалося вихопити у нього сокиру. Нічний нападник вирішив далі не ризикувати і вистрибнув у вікно.
Через годину співробітники Коропського райвідділу міліції затримали пораненого розбитим склом грабіжника. Як з’ясувалося, щоб замести сліди, він навіть роззувся. Однак завдяки службово-розшуковій собаці та оперативності правоохоронців невдовзі був затриманий.
Нападником виявився 33-річний місцевий підприємець, який мав автомобіль і часто заправлявся на АЗС. У святкові дні він запив, розтринькав усі гроші й у такий спосіб вирішив «підзаробити». Проти злочинця порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 187 КК («розбій»).