У суботу народний депутат Володимир Ар’єв («НУ—НС») розмістив на своїй сторінці у мережі фейсбук повідомленння, що до нього приїхав один чоловік і сказав, що «всередині регіоналів є розмови — замовити мене і Донія. Казав, це серйозно. Розповів, що у Партії регіонів говорили між собою — дадуть 10 тисяч доларів, щоб з нами розібралися за брифінг з дипломатами і прес-конференцію після нього. Невідомо, чи це замовлення уже здійснено, але той, хто приїхав, порадив мені й Олесю пильнувати. Якщо це залякування — не вийде. Проходили. Але можна чекати всього». Згодом аналогічне повідомлення поширила й прес-служба «Народної самооборони», котра зазначила, що «не має у своєму розпорядженні достовірної інформації, проте вважає своїм обов’язком попередити громадськість і пресу про даний факт». Водночас народний депутат Олесь Доній («НУ—НС»), коментуючи цю заяву, повідомив, що йому про підготовку замовного вбивства нічого невідомо, та що ця інформація виходить від В. Ар’єва.
У відповідь на це звинувачення в неділю прес-служба Партії регіонів оприлюднила коментар народного депутата Вадима Колесніченка, котрий заявив, що інформація про замах, який нібито готується на В. Ар’єва та О. Донія, може викликати лише подив чи посмішку. «По-перше, інформація про замах, який нібито готується на Донія і Ар’єва, викликає у мене подив. По-друге, це викликає неспокій, оскільки у нас уже був прецедент зі скандалом довкола отруєння Віктора Ющенка, що закінчився, м’яко кажучи, неоднозначно. Тоді, щоправда, це викликало міжнародний резонанс, тому що Ющенко був кандидатом у Президенти. По-третє, політична вага Ар’єва і Донія настільки мала, що ситуація з ними не викличе такого само резонансу, як з Ющенком, навіть якщо їх разом узятих множити на мільйон», — сказав він. При цьому В. Колесніченко не виключає, що автори «надуманого скандалу» про нібито підготовку до замаху на Ар’єва і Донія використали їх «втемну» та намагаються спекулювати на штучно створеному страху депутатів. У зв’язку з цим В. Колесніченко звернувся до Генпрокуратури і Міністерства внутрішніх справ з вимогою «знайти авторів цього провокативного повідомлення» та надати В. Ар’єву та  О. Донію фізичний захист.
У прес-службі Генпрокуратури нам повідомили, що після вивчення звернення народного депутата В. Колесніченка, відповідне рішення буде ухвалено в найкоротший термін.