Семеро студентів Вінницького національного технічного університету стали переможцями та призерами міжнародного молодіжного фестивалю інформаційних технологій «ІТ-Архангельськ».
Сьомий рік поспіль російський Поморський державний університет імені Ломоносова організовує змагання комп’ютерних геніїв. Цього року в ньому брали участь 374 учасники з навчальних закладів країн CНД. Вінничани Віталій Левицький та Олег Кузик перемогли у номінації «Комп’ютерна гра», Денис Неживенко — у тривимірній графіці, Артем Роздорожнюк — у веб-дизайні, а В’ячеслав Мальований — у тривимірній анімації.
— Жоден інший навчальний заклад, представники якого брали участь у фестивалі, не мав такої кількості перемог, як наш, — каже перший проректор Вінницького національного технічного університету Олександр Романюк. — Торік в Архангельську ми вибороли тільки три призові місця, нині наші студенти були очевидними лідерами насамперед у конкурсі мультимедійних технологій. Усі тридцять переможців і призерів фестивалю отримали у нагороду ноутбуки. З роботами переможців можна ознайомитися на офіційному сайті фестивалю — іtfest.pomorsu.ru/gallery2010.