Сьогодні у Вінниці під час закриття Новорічної ялинки назвуть переможців конкурсу «Новорічний настрій», оголошеного напередодні свята міською владою.

Жителям міста над Південним Бугом пропонували взяти участь в оформленні будинків, прибудинкових територій, балконів, вікон. З такою само пропозицією організатори звернулися до керівників установ, закладів освіти, культури, охорони здоров’я, власників магазинів.
Журі, члени якого ознайомилися з роботами всіх більш як 50 конкурсантів, визнало переможцями мешканців будинку №71 на вулиці Фрунзе (номінація «на краще оформлення вікон»). Тут прикрасили не тільки під’їзди. Новорічними вогнями світилися навіть вікна сходових майданчиків на всіх дев’яти поверхах. Найкраще новорічне «вбрання» для своїх балконів виготовили в будинках №28 по вулиці 600-річчя Вінниці та №20 — по Хмельницькому шосе. Власну садибу найбільш оригінально прикрасила родина Замкових.
Жодних дискусій не викликали претенденти на перемогу в номінації «Краща новорічна вітрина»: ними стали колективи бібліотеки-філії №12 та Художнього салону обласної організації Національної спілки художників України. Святковим вбранням фасадів найбільше вирізнялися офісний центр «Кряж», кондитерська фабрика, галерея «Інтершик», клуб «Спорт-тайм», магазин «Міраж» та «Укрсиббанк». Усі переможці отримали грошові винагороди в сумі від двох до шести тисяч гривень.
Міський голова Вінниці Володимир Гройсман, ініціатор такого незвичного змагання, висловив сподівання, що в наступному році місто матиме до свята ще краще вбрання — завдяки більшій кількості учасників конкурсу. Саме так щороку збільшується кількість вінничан, які долучаються до участі в ще одному загальноміському змаганні — конкурсі «Зразкова садиба».
 
Вінниця.