Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, перебуваючи 12 січня у відрядженні на Закарпатті, розповів журналістам про засідання колегії прокуратури області та нараду прокурорів західного регіону. 
Підсумками роботи своїх колег керівник головного наглядового органу країни цілком задоволений. З його слів випливає: прокурор регіону Анатолій Петруня окреслив основні проблеми і бачить шляхи їх розв’язання. 
Відповідаючи на запитання кореспондента «Голосу України», Віктор Пшонка наголосив, що в області треба підвищити прокурорський нагляд — особливо за тими кримінальними справами, які розслідує міліція; більшу увагу звернути на дотримання вимог законодавства у земельних питаннях, своєчасну виплату заробітної плати й роботу з неповнолітніми... Все це знайшло відображення в рішеннях колегії, хід виконання яких через три місяці перевірятимуть фахівці. 
Нині, за словами Генпрокурора, по всій Україні триває боротьба з корупцією, «розмах якої можна припинити лише серйозним наступом». «На півдорозі ніхто не зупинятиметься, — наголосив він. — Усі рівні перед законом. Порушено кримінальні справи щодо членів і попереднього, і нинішнього уряду. І це лише початок боротьби з корупцією».
 
Ужгород.