Cтрибки з трампліна. Штрбске-Плесо (Словаччина). Кубок світу. 1. Зморай (Словаччина) — 234,5 (92,5 + 90,5). 2. Кіт (Польща) — 233 (92 + 91). 3. Шумбарець (Україна) — 224,5 (89 + 90,5).
Біатлон. У лютому збірні України розділяться — одна частина спортовців перебуватиме виключно на зборах, інші — на Універсіаді в Туреччині, дехто вирушить на два етапи Кубка світу в Америці.
Зокрема, на етапах КС у Лейк-Плесиді та Форт-Кенті боротьбу вестимуть — Валентина Семеренко, Інна Супрун, Наталія Бурдига, Людмила Писаренко, Сергій Седнєв, Роман Прима, Олександр Батюк, Віталій Кільчицький, Олександр Колос.
На універсіаді в Ерзерумі (Туреччина) за нашу країну виступатимуть — Віта Семеренко, Олена Підгрушна, Ніна Карасевич, Світлана Крикончук, Ольга Полещикова, Катерина Цесельська, Ірина Піпкун, Сергій Семенов, Олег Бережний, Артем Прима, Андрій Возняк, Віталій Кожушко, Антон Юнак, Михайло Сердюк.
Волейбол. Кубок Виклику. Третій раунд. Другий матч. «Хімік» (Україна, Южний) —  «ПНД Верт» (Нідерланди, Верт). 3:2 (25:22, 22:25, 25:13, 20:25, 15:11). Оскільки в першій зустрічі перемогли нідерландці, за правилами турніру, зіграли «золотий» сет. Перемогу в ньому святкувала українська команда — 15:10.
Баскетбол. Обидва матчі 1/4 фіналу Кубка Суперліги між між київським «Будівельником» і «Дніпром» відбудуться у Дніпропетровську. Про це повідомив офіційний сайт Суперліги. Таке рішення прийняте за домовленістю між клубами. Перший матч відбудеться завтра, другий — 16 січня.
Поєдинки розділять дев’ять тижнів
Бокс. Нема нічого складного у тому, щоб провести два поєдинки за звання чемпіона світу протягом дев’яти тижнів. Про це Володимир Кличко заявив ESPN. com.
— Я не розумію, чому так гаряче обговорюються оголошені терміни моїх наступних боїв. Я вважаю, що всі розраховано дуже зручно, — вважає Кличко-молодший. — Бій з Чісорою буде свого роду розкручуванням наступної зустрічі з Геєм. До речі, вони обоє британці. Така відносна щільність дозволить мені підтримати фізичну форму і обійтися без тривалої перерви у графіку виступів.
Немає нічого страшного в тому, що два анонсованих поєдинки розділять дев’ять тижнів. Я знаю краще за інших можливості свого організму. Тому впевнений: цього часу вистачить, щоб підготуватися до бою проти Гея. Він звичайний суперник, тому мені не потрібно готуватися до зустрічі з ним півроку...
Нагадаємо, що 30 квітня Володимир Кличко вийде на ринг проти Дерека Чісори, а на 2 липня заплановано бій українця з Девідом Геєм.
Сторінку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.