Одну кулю лікарі дістали з живота, другу — з ноги пораненого таксиста. Ще дві застрягли в сумці, якою той закривався від нападника. На щастя, зловмисник стріляв із пістолета гумовими кулями, тому постраждалий залишився живий.

Пригода сталася у Вінниці. Таксист спершу відмовився везти п’яного 30-річного чоловіка. Однак родичі, які проводжали його, умовили водія. До того ж той їхав у супроводі дівчини. За словами таксиста, у дорозі пасажир усіляко ображав і принижував його. А коли прибули в кінцевий пункт, образи переросли в скандал. До того, як пасажир дістав пістолет, водій таксі передав інформацію про можливий напад на нього в службу охорони, з якою служба таксі уклала угоду, і диспетчеру. Охоронники, які прибули на місце, вилучили зброю в чоловіка, котрий до того встиг чотири рази вистрелити у водія таксі. Вони ж викликали наряд міліції.
Нападником виявився один із місцевих підприємців. За словами начальника Вінницького міського управління міліції Юрія Куцого, матеріали на скасування дозволу на носіння зброї нападником передали в суд.
— Ми здивовані, що кривдник нашого водія звернувся до суду з позовною заявою, щоб його визнали... потерпілим, — каже бригадир служби таксі Михайло Шахрайчук. — Я сам був на місці пригоди й бачив, як у нього вилучали зброю, як доправляли в міліцейську машину, а він продовжував опиратися і погрожувати нашому таксисту. Перед тим зламав дверну ручку в автомобілі.
За словами співрозмовника, у святкові дні п’ять разів викликали службу охорони на допомогу таксистам. Але такий зухвалий випадок із застосуванням зброї, на щастя, єдиний.