Футбол. Особливий наш інтерес у 19-му турі чемпіонату німецької Бундесліги був до матчу в Мюнхені, де «Баварія» приймала «Шальке-04» (Гельзенкірхен). Ну, по-перше, баварці — суперники донецького «Шахтаря» в 1/8 Ліги чемпіонів (перший поєдинок, як відомо, відбудеться 17 лютого на «Арені-Львів»).
А по-друге, інтерес до мюнхенського матчу підігрівав і той факт, що в попередньому турі німецької першості «Баварія» зазнала нищівної поразки в гостях від свого переслідувача «Вольфсбурга» (1:4).
І зустріч у Мюнхені не стала для господарів медовим пряником. Адже на 17-й хвилині вони залишились удесятьох. Боатенг порушив правила у власному карному майданчику. Його вилучили, а гості дістали право на пенальті. Але Чупо-Мотінг не зміг переграти Нойєра.
«Баварія — «Шальке-04». 1:1. Голи: Роббен, 67 — Гьоведес, 72.
«Баварія» виступала в такому складі: Нойєр, Алаба, Бенатья, Боатенг, Вайзер (Роде, 88), Алонсо, Швайнштайгер, Бернат, Роббен, Мюллер (Левандовський, 55), Гетце (Данте, 27).
А «Вольфсбург» грав у Франкфурті-на-Майні проти місцевого «Айнтрахта». І там нічия — 1:1. У «Баварії» тепер 46 очок і вона продовжує лідирувати в чемпіонаті. «Вольфсбург» зберіг другу позицію — 38 очок.