У новорічні дні на курорті «Буковель» продемонстрували серію нових рекордів України. Зокрема, тут презентовано найбільшу у світі мармеладну цукерку «Сніжинка» вагою 100 кг, поштову марку розміром 30 на 42 см, поштову листівку завбільшки 2 на 3 м, конверт 100 на 70 см та календар 3 на 6 м. За словами продюсера проекту Марини Безсалової, усі ці речі — частина загальнонаціонального проекту «Двадцять рекордів України», присвяченого 20-й річниці незалежності нашої держави.
Крім цього, народна майстриня з Києва Ірина Білай сплела знову-таки рекордних розмірів солом’яного різдвяного павука — 3 на 3 метри.
— Для нашого павука треба було нарізати багато соломинок та сформувати з них за допомогою ниток ромбики й квадратики, але без гострих кутів, — прокоментувала авторка технологію виготовлення свого безпрецедентного виробу.
На Різдво, за словами продюсера Марини Безсалової, на «Буковелі» будуть продемонстровані нові рекорди. Зокрема, зварять рекордну кількість куті та узвару. Їх приготують харківські кухарі. Нагадаємо, що перші рекорди цього проекту на «Буковелі» було продемонстровано в День Святого Миколая. Тоді тут презентували найбільшу в світі різдвяну свічку і пряник-рекордсмен вагою 112 кг.