Відомий в минулому німецький футболіст, а зараз генеральний менеджер збірної Німеччини Олівер Біргофф вважає, що в Україні інфраструктура для перебування команд-учасниць Євро-2012 краща, ніж у Польщі.
«В Україні краща інфраструктура і загалом логістично зручніше розташування приймаючих міст», — сказав Біргофф німецькому виданню «Кікер». Щоправда, відзначив, що збірна Німеччини все одно планує тренуватися і жити в Польщі.
Біргофф також стурбований тим, що потрібно випередити інші команди і забронювати для збірної Німеччини хорошу тренувальну базу. «Ми повинні також бути пильними, як перед чемпіонатом світу у ПАР, і стежити за іншими країнами, котрі теж зацікавлені майбутнім квартируванням», — наголосив генменджер Бундестіму. Раніше повідомлялось, що Олівер Біргофф найближчим часом відвідає Україну для ознайомлення з тренувальними центрами України для команд-учасниць майбутнього чемпіонату. Утім, чи актуальний ще досі цей візит для генерального менеджера збірної Німеччини, невідомо.
Нагадаємо, що Україна до послуг команд-учасниць Євро-2012 запропонувала 17 тренувальних комплексів. Чотири з них — у Києві та Київській області, по два в донецькому, львівському регіонах та Криму, а також у Запоріжжі, Полтаві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Тернополі та Ужгороді.