У Міжнародному аеропорту «Сімферополь» представники кримської влади врочисто зустріли 5 700 000-го туриста, що відвідав Крим цього року.
Ним став 40-річний мешканець Стамбула Атілла Доган, який прибув до Криму на лікування в санаторій «Саки». «Я часто буваю в Україні. Цього разу вирішив відвідати Саки. Мені подобається місто, його лікарні. Недорого й дуже ефективно. Я раджу моїм колегам, друзям і знайомим оздоровлюватися саме тут», — сказав він.
Заступник Голови Ради міністрів автономії Георгій Псарьов і міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв урочисто вручили туристові сертифікат від ялтинского готелю «Пальміра Палас» на 7-денний тур «Сезон здоров’я» на дві персони. Міністр курортів і туризму додав, що медики визнають: оздоровчий потенціал Криму вищий, ніж у багатьох закордонних курортів. «Приємно усвідомлювати, що до нас на лікування приїжджають навіть із «Мекки причорноморських курортів» — Туреччини. Звичайно, це нас зобов’язує підвищувати якість наших послуг», — зазначив О. Лієв.
Турист із Туреччини сказав, що вважає себе щасливчиком і планує скористатися туром у березні наступного року.