Лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк допускає, що його також можуть викликати на допит у правоохоронні органи: «Якщо розправилися з одним опозиційним лідером, доберуться обов’язково до всіх інших опозиційних лідерів». На вчорашній прес-конференції політик заявив про готовність спілкуватися із правоохоронними органами.

Лідер «Фронту змін» повідомив, що неодноразово звертався до Генерального прокурора із проханням скасувати для лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко такий запобіжний захід, як підписка про невиїзд, оскільки вважає, що вона не залишить країну. «Якщо це кримінальний злочин, за кримінальний злочин потрібно нести покарання. Якщо це політичне переслідування, то за політичне переслідування мають нести покарання ті, хто почав цей процес», — сказав А. Яценюк.
Він наголосив, що Партія регіонів рано чи пізно опиниться в опозиції, і не виключив, що до неї можуть застосовуватися такі самі репресивні методи з боку майбутньої української влади.
Депутат розкритикував і Державний бюджет на 2011 рік, оскільки цей документ, на його думку, спрямований тільки на утримання парламенту, Президента, уряду та силових структур. За його словами, уряд постійно приховує реальні цифри, закладені в бюджет на майбутній рік. «Ще коли бюджет вносився в парламент, я прогнозував, що його дефіцит становитиме близько 100 млрд. грн. У цей час у Кабміні запевняли, що дефіцит становитиме не більш як 30 млрд. грн. Минуло півроку, і міністр фінансів Федір Ярошенко повідомляє, що дефіцит бюджету — 100 млрд.», — зазначив А. Яценюк. При цьому він нагадав, що Україна за останній рік залучила кредитів на 12 млрд. доларів: «Країна як жила за рахунок кредитів, так і продовжує жити».