У вівторок заарештовано трьох учасників акцій протесту проти Податкового кодексу. В інтерв’ю «Голосу України» керівник інформаційного центру Національної координаційної ради підприємців України Володимир Дорош розповів: «Зараз установлюємо, до яких об’єднань чи структур вони належали. Окрім того, вже підготували заяву до влади, де висловили свою позицію. Також непокоїть ситуація з комендантом наметового містечка Сергієм Мельниченком». За словами народного депутата, голови Конфедерації вільних профспілок України Михайла Волинця, С. Мельниченко після складної операції у тяжкому стані перебуває в лікарні. Міліція чергує біля його палати.
А начальник прес-служби МВС Києва Володимир Поліщук зазначив, що за рішенням Шевченківського райсуду Києва «один заарештований і один перебуває на підписці про невиїзд. Ці люди раніше судимі. Перший відбував дев’ять років ув’язнення, а другий і зараз перебуває на умовному покаранні». Проти них порушено кримінальну справу за навмисне пошкодження майна і масові порушення громадського порядку. За його словами, це все робиться в рамках кримінально-процесуального законодавства. Ініціатором виступають слідчі, які проводять досудове слідство. С. Мельниченка допитували, але поки що він не затриманий і не заарештований.
Прес-секретар Центрального штабу порятунку українського підприємництва Святослав Швєцов розповів, що на сьогодні в Лук’янівському СІЗО, начебто за хуліганство, перебуває тільки Сергій Кастаков. Мовляв, він під час мітингу і демонстрації 22 листопада пошкодив машину на вулиці, яку перекрили протестувальники. Але є показання свідків і фотозйомка, на якій видно, що С. Кастаков не б’є машину, а просто стоїть з піднятою рукою.