У столиці України святкування Нового року завжди було з вигадкою і сюрпризами. Але цього разу організатори постаралися ще більше. Вони стверджують, що таких гулянок, як вони підготували, Київ ще не бачив. Приходьте, переконаєтеся в цьому самі.
31 грудня. З полудня розпочнеться новорічний парад-маскарад і шоу. Від Лютеранської площі до Майдану Незалежності слідом за Дідом Морозом і Снігуркою пройдуть барабанщики, артисти на ходулях, величезні іграшки — плюшеві ведмеді. Взяти участь зможуть і всі бажаючі, головне — прийти в костюмах. А з 22.00 до 02.00 — Новорічна святкова дискотека з прямою трансляцією в усі райони міста, де встановлять величезні екрани.
6 січня. Біля Лядських воріт піднімуть величезну Різдвяну зірку.
7 січня. У першій половині дня почнеться святкування Різдва Христового. На Майдані Незалежності — вертеп з іграми, конкурсами, подарунками. О 16.30 — феєрверк.
13 січня. Уперше в столиці офіційно відзначать старий Новий рік. У шоу-концерті візьмуть участь зірки улюблених телешоу українців.
19 січня. Столиця відсвяткує Водохреще. Із самого ранку на Оболонській набережній і в Гідропарку святитимуть воду і влаштують водохресні купання.