Напередодні новорічних свят відчинило двері після капремонту поштове відділення № 49 у Маріуполі. Воно обслуговує мешканців одного з найбільш густонаселених районів приморського міста. Для створення затишку і комфорту чимало зусиль доклало керівництво центру поштового зв’язку № 5 (директор Світлана Кашалковська) та поштового відділення (начальник Світлана Смердова).
«Востаннє ремонт, та й то косметичний, у нас проводили десять років тому, — розповіла начальник відділення. — Незабаром почав протікати дах, умови для роботи й обслуговування клієнтів погіршилися. Лише завдяки спонсорам вдалося відремонтувати приміщення. Висловлюємо щиру подяку небайдужим людям, які живуть і працюють у нашому місті: директору медично-діагностичного центру ТОВ «Медіпроф плюс» Ірині Чаган та директору суднобудівного заводу Володимиру Воїну».
Ремонтні бригади також провели ревізію системи опалення, виконали загальнобудівельні та оздоблювальні роботи із заміною старих віконних вітрин, дверей на більш сучасні енергозберігаючі. Завдяки спонсорам у відділенні з’явилися нові меблі та сантехніка. Усі роботи виконали швидко і якісно. Тож тепер тут приємно передплатити газету чи відправити святкову листівку.