Бокс. Віталій Кличко номінований на звання «Найкращий боксер десятиліття». Про це повідомляє офіційний сайт WBC. Окрім Кличка на перемогу претендують ще п’ятеро боксерів. Це американці Флойд Мейвезер і Оскар Де Ла Гойя, філіппінець Менні Пакьяо, Понгсаклек Вонйонгкам із Таїланду і мексиканець Ерік Моралес.

Результати голосування, яке проводиться на офіційному сайті WBC, будуть оприлюднені напередодні Нового року.

А тим часом поширилася інформація: брати Клички (на знімку) в спільній заяві пообіцяли, що бій між кимось із них та чемпіоном світу WBA Девідом Геєм відбудеться 2011 року. Нагадаємо, що, за інформацією англійської преси, британець уже погодився на умови українців. «Ми обіцяємо, що бій з Геєм відбудеться наступного року. Ми хочемо цього бою за будь-яку ціну! Він може вибрати, з ким із нас він вийде в ринг, для того щоб втратити свій титул».

Але Гей, як відомо, ще той крутій. Тому всі його заяви і запевнення варто ділити на десять. Либонь, враховуючи цей фактор, Володимир Кличко заявив: якщо переговори про бій з Девідом Геєм зірвуться, то бою не буде взагалі. Тоді Кличко-молодший готовий вийти в ринг проти Томаша Адамека або Дерека Чісори.

Фото з архіву «Голосу України».