На НСК «Олімпійський» встановлюють скло, яке дасть змогу знизити тепловтрати вдвічі. Надміцні склопакети з високою ізоляційної здатністю вже встановлені на фасадах зон VІP та вболівальників. На черзі — монтаж прозорого скляного купола даху в Мавританському дворику.

«Склопакети і алюмінієві фасадні та віконно-дверні системи для НСК «Олімпійський» виготовлені за сучасними технологіями з використанням продукції світових виробників, що дає змогу розв’язати найскладніші технічні завдання», — запевнив генеральний директор «Інвест-Майстер-Буду» Олександр Поважний.

Компанія є субпідрядником з виготовлення та монтажу алюмінієвих світлопрозорих фасадних систем і перильних огорож на стадіоні. Для скління зони обслуговування вболівальників головної спортивної арени країни використовували інноваційне скло з унікальними енергозберігаючими і сонцезахисними властивостями. Воно дасть змогу вдвічі зменшити тепловтрати в порівнянні зі звичайними склопакетами і звести до мінімуму експлуатаційні витрати на охолодження та опалення приміщень.

«Технічні рішення, використані під час склінні фасаду приміщень на стадіоні, гарантують вогнестійкість, безпеку, високий рівень ізоляції і задовольняють усі вимоги до фасаду будівлі», — переконаний субпідрядник.

Для забезпечення необхідного рівня безпеки глядачів у склопакетах на НСК «Олімпійський» використано ламіноване скло, яке витримує тиск 200 кг/кв. м. Для хорошої оглядовості телекамер і вболівальників під час футбольних матчів у телекоментаторських кабінах та VІP-зоні стадіону встановлені надзвичайно великі склопакети.