Напередодні новорічних свят у конференц-залі стадіону «Динамо» відбулася традиційна зустріч динамівців із потерпілими від наслідків трагедії на Чорнобильській АЕС дітьми та їхніми батьками. Нагадаємо, що ФК «Динамо» (Київ) сімнадцятий рік поспіль допомагає благодійним організаціям «Батьківщина» та «Квіти Полину». Цього разу клуб представляли президент Ігор Суркіс, новопризначений тренер Юрій Сьомін та генеральний директор Реваз Чохонелідзе.

До маленьких друзів та їхніх батьків звернувся керівник ФК «Динамо»: «Сьогодні в нас відбулося представлення нового тренера, — сказав Ігор Михайлович. — Рекомендую його вам — Юрій Павлович Сьомін. На цьому нелегкому шляху хочеться побажати йому натхнення, творчості, емоційного підйому. Звичайно, якщо він відчуватиме підтримку вашу й багатомільйонної армії вболівальників, упевнений, успіхи не за горами. Також вітаю вас із різдвяними святами. Здоров’я, щастя, успіхів, благополуччя! Хай панують у ваших сім’ях добро та любов. Ми, зі свого боку, допоможемо вам. Неодноразово казав і повторю зараз: не соромтеся до нас звертатися. Змінюються керівники, але ми й надалі будемо продовжувати нашу співпрацю».

На нові зустрічі запросив дітей та їхніх батьків Юрій Сьомін: «Любі діти, вітаю вас із прийдешнім Новим роком. Здоров’я вам і щастя. Ми чекаємо на вас на наших футбольних матчах уже найближчим часом. Перша наша гра — 24 лютого проти турецького «Бешикташа» в Лізі Європи».

Маленькі гості динамівців продекламували святкові віршики, а Анжела Гуща заспівала пісню з репертуару популярної співачки Шакіри. Після офіційної частини розпочалося вручення подарунків. Цього року кожній сім’ї були презентовані DVD-програвачі, а також набір «солодкого життя» — шоколад, цукерки, сухофрукти, горіхи та багато чого іншого. Коли почесні гості залишили зал, місце біля сцени зайняли актори Київського муніципального академічного театру ляльок. Новорічна вистава сподобалася і дітям, і дорослим.

На знімку: під час зустрічі.

Фото ФК «Динамо».