Голова Верховної Ради Володимир Литвин привітав працівників апарату парламенту з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим та висловив задоволення спільною роботою. «Я дуже добре знаю ваше значення і призначення для Верховної Ради. Саме з огляду на це заявляю, що жодних скорочень в апараті парламенту не буде, хоча розумію, що це викличе шквал критики, мовляв, не хочуть бути як усі. Ми з 2002 року не збільшували штати на відміну від інших гілок влади, тому нам немає що скорочувати. Будемо оптимізувати, покращувати, посилювати, розвивати ініціативу, бо я добре розумію, що багато в чому на вас тримається власне такий інститут, як вищий законодавчий представницький орган країни», — наголосив Володимир Литвин.
Керівник парламенту переконаний, що в країні все буде добре, у Верховній Раді — штатно.
Голова Верховної Ради повідомив, що цього року розглянуто 1670 питань, які пройшли через працівників апарату. «Вже сьогодні є майже 1200 законопроектів, постанов, які належить розглядати на наступній сесії, з них майже 400 вже готові до розгляду. Я не кажу вже про те, що довелося прийняти в цьому році низку системно-утворюючих документів, які мають вкрай важливе значення», — зазначив він.
В. Литвин побажав усім добра, достатку, впевненості, результатів, а головне, — щоб наступного року у ці самі дні в такому ж складі зустрілися тут.
Голова Верховної Ради вручив державні нагороди й відзнаки працівникам апарату Верховної Ради. Після чого їх очікувало невеличке дійство. Перед ними виступив зі своїми піснями, смішними історіями найвідоміший народний колектив Хмельниччини «Бабине літо», який вирізняється своїм гумором.
Співають учасники народного колективу «Бабине літо» із Хмельниччини.
Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.