Футбол. Керівництво київського «Динамо» таки вчинило по-своєму. І бажання великої частини вболівальників, котрі воліли бачити Олега Лужного на посаді тренера, не мали жодного впливу. Тому сьогодні, як повідомляє інформаційний відділ клубу, в конференц-залі стадіону імені Валерія Лобановського відбудеться прес-конференція. В її рамках президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс представить нового тренера команди Юрія Сьоміна.
Уже Юрій Павлович повезе динамівців на збір до Ізраїлю. І, зрозуміло, готуватиме їх до матчів 1/16 фіналу Ліги Європи проти турецького «Бешикташа». До речі, комітет із проведення змагань УЄФА визначився з часом початку всіх поєдинків на тому етапі. Зокрема, 17 лютого (четвер) у Стамбулі о 20.00 (місцевий час збігається з київським) розпочнеться перший матч. Через тиждень (24 лютого) на динамівській арені в Києві суперники проведуть зустріч у відповідь. Початок о 22.05.
До Києва з Італії після медичної консультації повернувся півоборонець Олег Гусєв. Результати ретельного обстеження в одній із провідних клінік Рима показали, що на даному етапі оперативне втручання не потрібне. Протягом двох тижнів він проходив консервативне лікування приводного м’яза, біль якого надто дошкуляв гравцеві.
Тепер Олег з невеликим запізненням пішов у відпустку. Як уже згадувалося, 14 січня «Динамо» вилетить на підготовчий збір до Ізраїлю, на якому Гусєв має намір працювати на повну силу і постарається вийти на звичний для себе високий ігровий рівень.
Ще одна динамівська пертурбація. Тренером другої команди призначений у минулому гравець «Динамо» і збірної України Андрій Гусін. З відпустки ця команда, котра виступає в першій лізі, вийшла вчора. Днями новий наставник мав визначитися зі своїми помічниками. Одним із них він хотів би бачити також відомого колишнього динамівського футболіста Василя Кардаша. До речі, обидва родом зі Львова. Але поки що це лише неофіційна інформація. Хоча сам Гусін її вже озвучував у пресі.
Подейкують, що Сергій Ребров, котрий працював у «Динамо-2» асистентом Геннадія Литовченка, перейде до першої команди. А доля самого Геннадія Володимировича вирішуватиметься найближчими днями. Отакі останні динамівські новини.