Голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник 22 грудня вручив Грамоту Верховної Ради України начальникові Центру поштового зв’язку №4 Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександру Якушину за вагомий внесок у розбудову вітчизняного інформаційного простору, активну участь у всеукраїнському конкурсі «Голос України» — у кожну родину».

Досить зазначити, що цього року в районах, які обслуговують листоноші ЦПЗ №4, передплачено 1538 примірників парламентського видання. Це — найбільший показник в Україні.

Центр поштового зв’язку №4 уже всьоме здобуває головний приз конкурсу «Голос України» — у кожну родину» — комп’ютер.

Активно розповсюджують поштовики під керівництвом О. Якушина й інші газети рад — «Гарт», «Деснянську правду», місцеві районні газети. Загалом Корюківський поштовий округ отримує 90 тисяч примірників газет та журналів.

— Думаю, те, що ви несете людям інформацію, — зазначив під час вручення Грамоти голова обласної ради Анатолій Мельник, — сприяєте її поширенню, є важливою місією в розбудові інформаційного простору, в допомозі читачам мати власну думку на процеси, що відбуваються.

Він висловив сподівання, що Центр поштового зв’язку №4 Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» і далі високо триматиме планку насиченості передплати у населених пунктах північних районів Придесення.

— Ця почесна нагорода Верховної Ради, — сказав Олександр Якушин, — висока оцінка не тільки моєї праці, а й насамперед більш як 250 листонош нашого ЦПЗ. І далі старатимемося, щоб «Голос України», «Гарт», інші видання вчасно доходили до читача і наші передплатники були добре обізнані із загальнодержавними та місцевими подіями.

До речі, ЦПЗ №4 уже успішно завершує передплату на 2011 рік, зокрема загальнодержавних газет, у тому числі й «Голосу України» передплачено більше від наміченого рубежу.