В одному з виробничих приміщень колишнього агропідприємства села Перемога Глухівського району співробітники податкової міліції виявили цех, який працював без дозвільних документів. Його власник Юрій Ш. поставив на конвеєр випуск дерев’яних споруд з оциліндрованого брусу для будинків, лазень, бесідок тощо. «Слава» про підпільного майстра, на якого нелегально працювало семеро наймитів, сягнула далеко за межі області, замовлення надходили з усієї України.
За аналогічною схемою працював «у поті чола» й колектив цеху з виробництва деревного вугілля у селі Велика Пожня Краснопільського району. Його власником виявилась солідна столична компанія, яку «прикривало» зареєстроване нею товариство з обмеженою відповідальністю з Охтирського району.
Після викриття виробників-підпільників загальна сума вилученого в обох «закритих акціонерних товариствах» обладнання та готової продукції перевищила 700 тисяч гривень. Юрій Ш. уже готується до зустрічі з Фемідою, а долю столичних порушників вирішать працівники Сумської міжрайонної прокуратури, повідомляє управління податкової міліції ДПА в області.