У Донецьку відбувся традиційний День передплатника. На поштамті зранку було людно: кількість відвідувачів свідчила, що прихильників у друкованої преси не меншає. 
Цього дня кожен, хто оформив «дружбу» з «Голосом України» на наступний рік, отримав сувенір із символікою газети. За словами начальника відділу передплати періодичних видань центру поштового зв’язку № 1 Ніни Тахтарової, завдяки таким акціям обсяг передплачених протягом дня газет та журналів збільшується вдвічі.
«В середньому за рік обсяг передплати по нашому центру збільшився на 30 тисяч гривень, — повідомив начальник Донецького поштамту—ЦПЗ № 1 Віктор Коряжкін. — Перш за все «плюс» забезпечено за рахунок індивідуальних передплатників. А от підприємства, схоже, ще досі переживають наслідки економічної кризи та не відновили попередні тиражі. Проте ми та наші співробітники намагаємося дійти до кожного, проводимо індивідуальну роботу».
Співрозмовник зазначив, що головною проблемою для передплатників залишаються поштові скриньки. Раніше вони перебували на балансі пошти, тепер — власника будівлі. Встановлення нових скриньок практично припинено: адже ЖЕКи чи об’єднання співвласників житлових будинків не виділяють кошти на це. Секція із шести поштових скриньок разом із послугами зі встановлення обійдеться приблизно в 600 гривень — тобто по 100 гривень з квартири. «Протягом останніх років ми пишемо листи до численних інстанцій та намагаємося привернути увагу до цього питання, — пояснив Віктор Коряжкін. — Спочатку нам відповідали, що на це гроші у комунальників не закладені. Тепер відмахуються: мовляв, це ваша проблема. Ремонт скриньок ми проводимо своїми силами, а ось придбати нові повинні власники будинків».