За спостереженням директора туристичної фірми Наталії Коваленко, цього року жителі Криму стали купувати тури за кордон на Новорічні та Різдвяні свята заздалегідь, а не чекати «горящих» путівок.
«Торік люди діяли більш обережно й усе-таки заощаджували. Цього року замовляють новорічні тури завчасно», — розповіла Н. Коваленко журналістам. Як і раніше мають попит путівки в Єгипет, Об’єднані Арабські Емірати, Домініканську Республіку, на Мальдівські острови, на гірськолижні курорти Австрії, Словаччини, Польщі, Італії, Франції. Популярна також Грузія — як гірськолижний курорт. «Грузія має всі шанси в майбутньому створити конкуренцію відомим європейським гірськолижним курортам, оскільки ця країна пропонує гідний сервіс за прийнятними цінами», — вважає Наталія Коваленко.
А от зустрічати Новий рік у Криму туристи не бажають. Порівняно з минулим роком спостерігається «невелике затишшя» у продажах путівок на свята в Крим. «Торік були непогані продажі в Крим, цього року — навпаки, за рубіж», — зазначила Н. Коваленко.