Футбол. Київське «Динамо» має рівні з «Бешикташем» шанси на вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи. Так вважає екс-гравць «Динамо» румун Флорін Чернат, який тепер виступає в Туреччині. «Якби «Динамо» потрапило на «Галатасарай» або «Фенербахче», то шансів у киян було б більше на прохід, а так дам 50 на 50. Нині «Бешикташ» на підйомі. Сильніше за них в чемпіонаті Туреччини, стосовно гри, лише «Трабзонспор».
Далі Чернат розповів, що в «Бешикташа» є сильний іспанський нападник Гуті, який відіграв багато років у «Реалі», і вправний опорник Ернст. Це, так би мовити, основне багатство стамбульської команди.
А от слабкими ланками в «орлів», на думку колишнього динамівця, є центр оборони та воротар. Чернат додав, що «Динамо» варто постаратися вдало зіграти на контратаках, коли надгарячі турецькі фани поженуть «Бешикташ» в атаку.
До речі, українські клуби «Динамо» і «Металіст» свої матчі 1/16 фіналу Ліги Європи зіграють 17 та 24 лютого. Як уже згадувалося, «Динамо» боротиметься проти «Бешикташа» на виїзді 17 лютого, початок зустрічі — о 20.00. У Києві 24 лютого матч почнеться о 22.05.
А «Металіст» першу зустріч з німецьким «Байєром» розпочне вдома о 22.05 17 лютого, матч у відповідь зіграє 24 лютого (початок о 20.00). У кожному випадку час початку зустрічей київський.
Добірку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.