Хокей на траві. Українська національна жіноча збірна з індорхокею (зальний варіант хокею на траві) отримала суперників на Чемпіонат світу—2011, котрий відбудеться в Познані (Польща) 8—13 лютого.
У групі А наша команда змагатиметься з національними збірними Нідерландів, Чехії, Австрії, Аргентини та Казахстану. У групі В зустрінуться команди Німеччини, Білорусі, Австралії, Польщі, Намібії та Уругваю.
На минулому чемпіонаті світу, котрий відбувався 2007 року в Австрії, українки були четвертими. А на цьогорічному чемпіонаті Європи українська збірна виграла «золото».
Біатлон. Союз біатлоністів Росії дозволив росіянці з Пермі Наталії Бурдизі виступати за збірну України вже в 2011 році. Цікаво, що Бурдига двічі зверталася до президента Союзу біатлоністів Росії Михайла Прохорова із проханням відпустити її до збірної України. Але перший раз їй відмовили, і це означало, що 27-річна спортсменка буде змушена пропустити два роки через дискваліфікацію. Але із другої спроби росіяни дозволили Бурдизі змінити громадянство без дискваліфікації.
Футбол. Бразильский нападник Андре ще може заграти в київському «Динамо». Так вважає президент клубу Ігор Суркіс. «Сподіваюся, що Андре адаптується у команді, — сказав динамівський керівник. — Хлопець він, безумовно, талановитий. Гадаю, що Андре набере потрібні фізичні кондиції, підсилить нашу лінію нападу й покаже таку саму результативність, як і в Бразилії. Поки не поспішав би звинувачувати клубну селекційну службу в його купівлі».