Новорічну акцію пропонує пасажирам нового авіарейсу Лодзь—Вінниця—Лодзь польський аеропорт. 28 грудня цього року, 4 та 11 січня 2011 року пасажири, які скористаються послугами польського авіаперевізника, отримають 50-відсоткові знижки на плату за готелі в Польщі.
— Святкові рейси наші партнери запроваджують, щоб популяризувати новий маршрут, відкритий восени, — каже директор вінницького аеропорту Ярослав Мазурець. — Крім того, планується знижка на квитки. Але це стане можливим, коли між нашими містами будуть регулярні авіарейси.
Поки що вартість квитка в один кінець становить 350 злотих, або 980 гривень. Польська авіакомпанія «JET Aіr» перевозитиме 46-місними літаками «ATR-42». Тривалість польоту — одна година сорок хвилин. Натомість поїздка автобусом із Вінниці до Лодзі триває 18 годин, поїздом — добу.
З допомогою нового авіарейсу пасажири зможуть швидко дістатися, приміром, Німеччини, Чехії чи Франції. Не кажучи вже про польські Краків та Гданськ. До Варшави з Лодзі, яку називають європейським транспортним вузлом, 135 кілометрів.