Центр культури і мистецтва «Парк Київська Русь» до Новорічного й Різдвяного свят презентує в столиці, на Співочому полі, серію театральних постановок, які розповідають про життя древніх слов’ян. Основна ідея заходу — відродити традиції народних гулянь і святкувань Дня Святого Миколая, Нового року, Різдва й Водохреща.
Як повідомляє прес-служба парку, показ вистав заплановано на 19 і 25 грудня, а також 7 і 8 січня. Події відбудуться у рамках ярмарку «Зимова казка», що пройде на Співочому полі з 18 грудня по 23 січня.
Усі бажаючі зможуть сфотографуватися з легендарними героями Київської Русі, приміряти богатирський плащ, військовий шолом, випробувати себе в богатирських забавах. Також гості свята зможуть водити танок з ведмедем і скоморохами, взяти участь у конкурсах і одержати сувеніри. Цього року організатори заходу — Київська міська адміністрація та «Київзеленбуд» — підготували для киян і гостей столиці найбільшу в Європі льодяну гірку. Також працюватимуть ковзанка, майстер-класи з вирізання льодяних скульптур, конкурси для дітей і дорослих, «Дитяче містечко» з каруселями та аніматорами.