В Одесі відбулася врочиста церемонія вручення 10-ї премії «Народне визнання». Переможців визначають читачі газети «Комсомольская правда в Украине», «Аргументы и факты в Украине», «Жизнь в Одессе», «Теленеделя», разовий наклад яких перевищує мільйон примірників.

У номінації «Журналіст року» переміг власний кореспондент «Голосу України» в Одеській області, заслужений журналіст України В’ячеслав Воронков. Цікаво, що такої нагороди журналіст удостоївся вдруге. Вперше — під час проведення першого конкурсу 2001 року. Через 10 років йому вдалося повторити успіх.

Кубок і почесний диплом В’ячеславу Воронкову вручив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Сергій Гриневецький. Він сказав, що, «вручаючи цю нагороду, він має право сказати, що вона знайшла героя. Народ ніколи не помиляється, називаючи тих, кому вірить, до кого можна звернутися по допомогу. «Голос України» — найпопулярніша в області центральна газета й дуже багато чого для підняття її авторитету, поваги з боку читачів робить В’ячеслав Воронков».

Під керівництвом журналіста більше 10 років працює Гільдія власних кореспондентів і виходить газета «Окна», він є автором і ведучим телепрограми з 15-літнім стажем «Газетный дождь».

Фото Олега ВЛАДИМИРСЬКОГО.