Голова Рівненської ОДА Василь Берташ вручив медалі спортсменам, які гідно представили область на змаганнях всеукраїнського, європейського та світового рівня, а також їхнім тренерам. Серед нагороджених бронзова призерка перших в історії юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі, легкоатлетка Олена Колісниченко, бронзовий призер чемпіонату Європи з греко-римської боротьби Андрій Мартинчук, чемпіонки України з пляжного волейболу Олена Басанова та Валентина Грицюк, чемпіонка зі спортивної гімнастики Олена Васильєва. Загалом протягом року 22 вихованці спортивних шкіл стали чемпіонами України з різних видів спорту.
Серед тих, чиїми здобутками Рівненщина може пишатися, сім команд-переможців всеукраїнських змагань: з пляжного волейболу, легкої атлетики, стрільби з лука, лижного і водного туризму. Їм вручено подяки та спортивний інвентар. Нагороди отримали райони, команди яких посіли призові місця в загальному заліку обласної спартакіади школярів, а також загальноосвітні навчальні заклади, котрі стали переможцями обласного конкурсу на кращу організацію фізкультурно-спортивної роботи.
Василь Берташ зазначив, що розвиток спортивної галузі краю є пріоритетом на наступний рік. Уже виділено земельну ділянку під будівництво Палацу спорту по вулиці Макарова у Рівному. Обласна влада подбає і про будівництво сучасних модульних спортивних залів.
Рівне.