Протягом вихідних скрізь на Закарпатті панувала холодна морозна погода, яка сприяла подальшому спаду води.
Як повідомив кореспонденту «Голосу України» начальник головного управління МНС України в області Мирослав Щербей, уже немає жодного підтопленого будинку. Проте у воді станом на вчора стояли ще 685 підвальних приміщень та 58 дворів, а також 301 гектар сільгоспугідь,391 колодязь і криниця, пошкоджено 2165 метрів берегоукріплень та 6200 метрів автодоріг місцевого значення.
Через повінь найскладнішою ситуація залишається у селі Відричка Рахівського району. Там два зсуви грунту зруйнували три господарські будівлі. В аварійному стані опинилися п’ять житлових будинків, з яких до родичів відселено 20 мешканців. Ще шестеро селян з Кам’янського Іршавського району після підтоплення опинилися без даху над головою — їхні підмочені глинобитні хати визнано небезпечними для проживання.
Загалом через останню повінь таких переселенців по області було близько півтисячі. На щастя, нині абсолютна їх більшість повернулися до рідних домівок. 
В усіх районах і містах, які зазнали лиха, тривають аварійно-відновлювальні роботи. Протягом неділі воду відкачали з 18 колодязів, 9 підвалів і двох дворів. Найгіршою ситуація на тепер зберігається у низинних селах (особливо у Кам’янському) Іршавського району, хоча чимало проблем наразі залишається у Хустському, Тячівському, Виноградівському, Свалявському і Перечинському районах. Але рятувальники працюють над їх усуненням.
Ужгород.