Одразу два розбійні напади з різницею у кілька днів скоєно у Радивилівському районі Рівненської області. Жертвою першого став 37-річний мешканець Тернопільщини, який приїхав у район, щоб скупити по селах антикваріат.
 У супутники необачно вибрав собі місцевого мешканця, який мав уже чотири судимості за крадіжки та пограбування. «Навідник» запропонував любителю старовини поїхати на хутір, де нібито живе багатенький дідусь, а по дорозі відібрав у нього кошти, завдав кілька ножових поранень. Потерпілому дивом вдалося вирватися, дістатися до траси, де його підібрав і відвіз до лікарні один з водіїв. Тим часом міліція розшукала нападника, який переховувався у свого колишнього приятеля по в’язниці у Київській області.
Другий розбійний напад був спрямований проти водія та експедитора однієї з рівненських фірм, які потрапили «під роздачу» грабіжникам у масках біля магазину «Все для дому» у селі Пляшева. Водій отримав поранення, а ось експедитор з денною виручкою встиг забігти у магазин і завадив злочинцям заволодіти грішми. Зловмисникам із місця пригоди вдалося втекти. Наразі міліція проводить заходи щодо їх затримання.