Жителі невеликого райцентру Валки, що за декілька десятків кілометрів від Харкова, з минулих вихідних живуть у постійному стані страху й очікування лиха. Напередодні тут стався жахливий злочин — жорстоко вбито ні в чому не винну жінку. Страшна новина миттєво облетіла маленьке містечко. Чутки про причини її смерті поповзли найрізніші: починаючи від старту розправ після виходу на волю місцевого кримінальника-рецидивіста, який має намір тепер жорстоко мститися землякам за роки, проведені за ґратами, і закінчуючи кривавими гастролями заїжджих серійних убивць, для яких убити людини, що муху прихлопнути.
Криваве вбивство було скоєно минулої суботи ввечері майже в самому центрі міста. За словами місцевих жителів, усе трапилося біля будинку жертви. За попередніми даними, 49-річна жінка вийшла на вулицю набрати землі, щоб посадити квітку. Там на неї напав невідомий, убив і, можливо, зґвалтував. За іншою, теж офіційно не підтвердженою інформацією, жінка була по-звірячому зарізана. Мешканці Валків шоковані тим, що сталося. На пошуки вбивці кинуто всі сили місцевої міліції.
У правоохоронців уже є підозрюваний, повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Харківській області. Його фотографії розвішані по всьому місту. Це 35-літній чоловік, який днями вийшов із в’язниці, де відбував покарання за вбивство й зґвалтування. За ґратами він провів половину свого нікчемного життя.
Загибла мала двох дорослих дочок, вела абсолютно нормальний спосіб життя. Порушено кримінальну справу. Проводиться комплекс пошукових заходів щодо встановлення місцезнаходження особи, яка скоїла цей злочин, її затримання і викриття.
Утім, на момент передачі цієї інформації в номер, у харківському корпункті редакції не було достовірної інформації, що злочин скоїв саме той підозрюваний, котрого зараз із усіх сил розшукує харківська міліція.
 
Харків.