Позавчора в напрочуд доброзичливій атмосфері приязні та любові було відсвятковано 50-річний ювілей столичного Палацу спорту. Перші, другі і треті особи держави проігнорували цю подію. Але від цього жодним чином не поменшала любов шанувальників спорту до цієї унікальної споруди, котра перебуває в стадії реконструкції до чемпіонату світу-2011 з хокею в першому дивізіоні.
Велика подяка олімпійським чемпіонам Олександру Волкову (народному депутатові України), Зінаїді Турчиній, Григорію Крису, Вікторові Цибуленку, Лілії Подкопаєвій, Галині Захаровій, Людмилі Бобрусь, Богданові Макуцу, чемпіонам світу і Європи, котрі прийшли на свято палацу. Багато теплих слів на адресу ювіляра і його прекрасного колективу сказав народний депутат України, президент Національного параолімпійського комітету Валерій Сушкевич.
Хокеїсти, котрі на цій арені здобували блискучі перемоги, були представлені заслуженими тренерами України Ігорем Шичковим та Валентином Уткіним, блискучими в минулому гравцями Юрієм Шундровим, Анатолієм Степанищевим і Анатолієм Найдою (віце-президентом ФХУ).
Ну, а знаменитий сімейний тренерський дует з художньої гімнастики Альбіна та Ірина Дерюгіни особливих розмов не вели, а зі своїми талановитими вихованками подарували кілька фантастично красивих номерів.
Було, звичайно, і багато чудових пісень у виконанні найпопулярніших співаків, народних артистів України Володимира Засухіна, Алли Кудлай і Павла Зіброва.
Усі гості свята щиро бажали колективу Палацу спорту на чолі з чудовим організатором і професіональним менеджером Віктором Ткаченком звитяг і процвітання.