У хуліганстві, злісній непокорі працівникам міліції та порушенні правил дорожнього руху звинувачують водія маршрутки в Маріуполі, який став «героєм» резонансного інциденту. Розмова водія із працівниками ДАІ відбувалася на підвищених тонах. У конфлікт втрутилися пасажири, які, за словами очевидців, побили міліціонерів.
Офіційний коментар із приводу події оприлюднили в обласній міліції. За версією правоохоронців, інспектор дорожньо-патрульної служби виявив факт порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля «Івеко», який перевозив пасажирів по маршруту та у темний час доби в умовах недостатньої видимості (близько 17 години) рухався без включених фар ближнього світла. Однак у відповідь на прохання пред’явити документи водій став поводитися агресивно та нецензурно лаятися. «На вимогу стражів порядку припинити протиправні дії водій став чинити злісну непокору законним вимогам співробітників міліції, після чого щодо нього були застосовані заходи фізичного впливу та спецзасоби — кайданки», — йдеться у повідомлення відділу зв’язків із громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.
Хвилин через двадцять після зупинки «маршрутки» на місце пригоди прибув автомобіль «швидкої допомоги». Хто його викликав, не встановлено. «На пропозицію лікаря щодо огляду водій вчинив опір, ще й своїми діями провокував людей, які зібралися на місці події», — стверджують у міліції. Порушника затримали і доправили до райвідділу. Щодо 57-річного водія склали адміністративні протоколи.