— Проси вибачення, скотино! На коліна! Інакше так відлупасимо, що мати рідна не впізнає! — кричала Аня Олі. — Дивися в камеру й кажи: «Вибач мені, Катю, за те, що я назвала тебе шалавою!». Схопивши 13-річну за волосся, Аня намагалася поставити її на коліна. У цей час подружка Алла все, що відбувалося, знімала на мобільний.
Ольгу били на футбольному полі школи.
Усі дівчата — з цілком благополучних родин. Непогано вчаться. Аня й Світлана завжди одягаються в чорне, носять одяг із зображеннями черепа й труни, яскраво фарбуються. Вони вчиняли спроби суїциду — різали собі вени, на руках вирізали якісь незрозумілі знаки.
У те, що їхні діти здатні на таке, батьки фігуранток не вірять. Самі учасниці розбірок своєї провини не визнають, звалюють усе одна на одну. За їхніми словами, відео- і фотокадри вони вилучили, щоб уникнути подальших конфліктів.
— Згідно із законом міліція не може порушувати кримінальну справу за фактом завдання людині легких тілесних ушкоджень, — зазначає старший лейтенант Наталя Нечаєва. — Батькам постраждалої слід звернутися до суду. Співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Судакського міськвідділу проведено бесіди з учасницями події та їхніми батьками, — сказала прес-офіцер.
 
Крим.