На Буковині шанують пам’ять про славетного земляка, народного артиста, співака Н. Яремчука.
Фестиваль пісні Назарія Яремчука відбувся в Чернівецькій обласній філармонії. Захід, приурочений до п’ятдесят дев’ятої річниці з дня народження народного артиста, вже чотирнадцятий за ліком. Зал філармонії ледве вмістив прихильників таланту співака, що ще раз приємно здивувало його рідних і сповнило їхні серця гордістю. Адже здійснилась мрія «буковинського солов’я» — пісня об’єднала людей у велику родину.
Першою виступила донька співака Марічка Яремчук, взяли участь і його сини Назар та Дмитро. Цього року вдвічі зросла кількість учасників свята. Вже традиційно виступали чернівчани, а також виконавці з Вижницького району та Тернопільської області. Кожен учасник виконував дві композиції — одну з репертуару Назарія Яремчука та ще одну — на вибір.
Пам’ятають Назарія і на його малій батьківщині. В день його 59-річчя у Вижницькому будинку дитячої та юнацької творчості відбувся районний фестиваль-конкурс сучасної української пісні імені Назарія Яремчука. Учні загальноосвітніх навчальних закладів району показали високий виконавський рівень, талант та бажання продовжувати пісенну славу краю. Урочисто поклали квіти до пам’ятника митцю у Вижницькій школі-інтернаті, де навчався співак, відвідали родинну оселю у Рівні, де є музей Назарія Яремчука.