Хокей. Відкритий чемпіонат Білорусі. Екстраліга. 7 грудня. «Гомель» — «Сокіл» (Київ). 1:4 (0:1, 0:2, 1:1). «Шинник» (Бобруйськ) — «Металург» (Жлобин). 1:2 ОТ (1:0, 0:1, 0:0, 0:1). «Юність» (Мінськ) — «Металургc» (Лієпая). 4:2 (1:2, 2:0, 1:0). «Шахтар» (Солігорськ) — «Могильов». 5:3 (1:0, 4:2, 0:1). «Хімік-СКА» (Новополоцьк) — «Вітебськ». 5:2 (0:1, 1:1, 4:0). «Брест» — «Німан» (Гродно).0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
«Юність» — 90 очок, «Німан» — 80, «Металург» — 67, «Шахтар» — 63, «Гомель», «Сокіл» — по 55, «Металургс» — 41, «Хімік-СКА» — 37, «Брест» — 36, «Могильов», «Вітебськ» — по 27, «Шинник» — 22.
Бокс. Володимир Кличко звинуватив свого майбутнього суперника Дерека Чісору, з яким 11 грудня в Мангеймі (Німеччина) проведе титульний поєдинок, у побитті жінок. Як відомо, британець отримав умовний строк за застосування кулаків проти своєї подруги.
«На відміну від тебе, я не б’ю жінок, — сказав Кличко-молодший. — Хто це собі дозволяє, той уже програв. Ти дотепер не зрозумів, що битися потрібно тільки на ринзі. І от що я тобі скажу: як людина ти просто огидний, і в цю суботу я покажу тобі дорогу додому, але тільки без титулу».
Гандбол. Стартував чемпіонат Європи серед жінок. У Ларвіку (Норвегія) змагається група С. Німеччина — Швеція. 25:27. Україна — Нідерланди. 13:25.
Баскетбол. Наставника дублюючого складу «Будівельника» Станіслава Медведенка призначили тренером кадетської збірної України (U16). Про це стало відомо на засіданні президії Федерації баскетболу України, пише сайт київського клубу. Отже, влітку наступного року саме Медведенко повезе кадетів на чемпіонат Європи дивізіону А до Чехії.
Футбол. Колишній тренер нальчицького «Спартака» (шоста команда російської прем’єр-ліги) Юрій Красножан уже приступив до роботи в московському «Локомотиві», з якого звільнили Юрія Сьоміна. Нині вирішується питання про термін контракту та зарплатню, пише sovsport. ru. Красножан проводить консультації з приводу селекції команди. До кінця тижня клуб визначиться з футболістами, які залишать колектив.
А Сьоміна продовжують сватати до київського «Динамо». Хоча останнім часом поповзли чутки про запрошення до знаменитого українського клубу відомого турецького тренера Фатіга Терима, останнім місцем роботи якого була збірна Туреччини. Уболівальники ж «Динамо» на останніх матчах і в Києві, і в Мінську багатоголосим хором скандували: «Луж-ний!». А голос народу, як відомо, — голос Бога...