Цього року Львів зустрів негоду традиційно: нерозчищеними вулицями, кучугурами снігу та автомобільними заторами. З вулиці Щурата дістатися центру було неможливо. 

Мікрорайон біля лікарні швидкої допомоги на Топольній опинився відрізаним від цивілізації. Невеликий спуск не розчистили і не посипали піском. Автомобілі буксували під невеличкою гіркою, заблокувавши дорогу до лікарні. Інша дорога до шпиталю через вулицю Пилипа Орлика була не в кращому стані. На щастя, у заторах ми не побачили жодної швидкої допомоги. Хворих, мабуть, відвозили в інші лікарні Львова.
У неготовності міста до зими львів’яни звинуватили міського голову Андрія Садового. А той «перевів стрілки» на керівників районів. Наказав зібрати з них пояснювальні записки і пообіцяв роздати догани.
Водночас міська влада замість реальної роботи, почала «рапортувати» про те, скільки техніки працює, скільки тонн піскосуміші розкидано на дорогах. Ось як снігові затори на дорогах пояснила прес-служба міськради: «Графік руху електротранспорту порушується через пробуксовування автомобілів. Тривалу затримку трамваїв спричинила поламана фура. Через це виникали затримки й на інших вулицях». Але людям від того легше не стало. Вони запізнювалися на роботу, не могли вчасно повернутися додому, стояли в автомобільних пробках.