Триває розслідування обставин автопригоди, яка сталася минулої неділі на 168-му кілометрі автотраси Київ—Харків неподалік од Пирятина. Вантажівка DAF зіткнулася з рейсовим автобусом «Еталон». У результаті понад двадцятеро пасажирів автобуса одержали травми різного ступеня тяжкості, кілька з них у тяжкому стані, серед них і 13-річний хлопчик.
За попередніми даними, винуватцем аварії був водій вантажівки, який виїхав на зустрічну смугу. Сам він загинув. Утім, допускають, що водій помер від серцевого нападу ще до зіткнення. Цим, мовляв, і можна пояснити те, що вантажівка повела себе так дивно, а водій навіть не намагався гальмувати.
На жаль, це не єдина надзвичайна подія, яка сталася минулої неділі в Пирятинському районі. Цього ж дня на залізничній станції Грабарівка на одноколійній ділянці дороги Прилуки—Гребінка зійшли з рейок 15 вагонів (без вантажу) товарного потяга, який рухався за маршрутом Линовиця—Пирятин. Три вагони настільки пошкоджено, що відновленню не підлягають. До ліквідації наслідків аварії залучили відновлювальні поїзди зі станцій Гребінка та Конотоп та 35 ремонтників Південної залізниці.