Так збіглося у часі, що призи від наших спонсорів, у даному разі від Рівненського товариства «Нешкідливі технології і продукти «Грін Оул», нашим передплатницям вручені майже на їхні професійні свята. Одна з них, Світлана Ярема, працює у прокуратурі Рівненської області, дві інші постійні читачки — Галина Муріна та Олена Середюк — у виконавчому апараті Рівненської облради. Всі вони обіймають відповідальні посади, і всі — інтелектуалки, а Світлана Ярема ще й була автором публікацій, надрукованих у «Голосі України».

Будемо сподіватися, що їм сподобаються соки від рівненського підприємства. Адже вони натуральні, не містять консервантів, до того ж упаковані в тару, яку на міжнародній виставці-конкурсі в Стамбулі визнали кращою упаковкою світу 2010 року. Автор цього «ноу-хау» Станіслав Савінський (він же й керівник підприємства) каже, що довго працював над створенням упаковки для напоїв, які можна було б зберігати в ній тривалий час, не застосовуючи консервантів та інших синтетичних добавок, як це зараз часто практикується. І це йому вдалося.

Звичайно, бажаючих викупити права на винахід чимало, однак його автор поки що в цьому не зацікавлений: хоче, щоб і в Україні було щось унікальне. Саме такою є технологія «Грін Оул». Тож наші читачки, яким дісталися корисні соки, можуть смакувати ними на здоров’я. Соки додадуть вітамінів та гарного настрою у морозні дні, а «Голос України» поділиться з нашими постійними читачками новинами й цікавими публікаціями.

На знімку: набори корисних соків у такій унікальній упаковці отримали від спонсорів наші постійні читачки з Рівного Світлана Ярема, Галина Муріна та Олена Середюк.

Фото автора.