Двадцятирічний ювілей «Голосу України» зібрав у Донецькій обласній бібліотеці для юнацтва давніх та відданих читачів газети.

Ювілейну зустріч ми прагнули провести неформально. Наші гості дякували газеті за допомогу в скрутну хвилину, пригадували яскраві моменти спільної роботи, пропонували нові теми та ідеї. Під час зустрічі власний кореспондент газети по Донецькій області Ліна Кущ та регіональний консультант Ірина Ольшанська вручили грамоти парламентського видання та громадської організації «Інфокультура» нашим надійним партнерам — начальнику управління у справах молоді обласної державної адміністрації Лілії Золкіній, голові Старобешівської районної державної адміністрації Василю Паньку, директору обласної бібліотеки для юнацтва Валентині Нікуліній, співробітникам бібліотеки Тетяні Чекіній, Ользі Козенко та іншим.
Разом із гостями ми переглянули фотографії та відеозаписи найяскравіших моментів діяльності донецького корпункту «Голосу України» та школи журналістського мистецтва «Голос молоді», яку підтримує наша газета. Під час зустрічі постановку у виконанні лауреатів міжнародних конкурсів Марини Кирилової та Василя Бегми показав Донецький театр естради «Альонушка» (керівник — Ольга Харабодот). А на завершення свята на всіх присутніх чекав сюрприз — іменинний торт.
Вл. інф.
На знімку: наші гості, що прийшли привітати «Голос України».