Пам’ятаючи коментар першого заступника глави адміністрації Президента Ірини Акімової після зустрічі з підприємцями 25 листопада (про наміри вирішувати спірні проблеми за «круглим столом», аніж переводити їх у політичну площину), я вперто сподівався почути від неї про успіхи на цьому фронті. Але чи увійде в парламент консолідована позиція перемовників, з’ясувати так і не судилося.
Якщо в середу мене запевняли з її приймальні, що вона на нараді за участю економічних радників та експертів, то в четвер — що вона радиться на найвищому рівні. З огляду на це мені навіть пригадалися її слова про контент, який негоже залишати без відповіді. Інакше кажучи, інформаційний ресурс шкідливо лишати незаповненим — це спричиняє появу домислів та тлумачень, відмінних від офіційних. Неправильних замість правильних. 
Зрештою, контент заповнили тільки на вечірньому засіданні Верховної Ради, де претензії Президента країни розтлумачила Ірина Акімова. За її словами, Податковий кодекс порушує чимало конституційних прав і свобод платників податків загалом і представників малого та середнього бізнесу — зокрема.