Греко-римська боротьба. Ільмайокі (Фінляндія). Міжнародний турнір «Кубок Арво Хаавісто». Українські атлети, здобувши сім нагород, перемогли у командному заліку. Золоті нагороди у Миколи Прокоф’єва (вагова категорія до 60 кг) і Антона Бабка-Малого (до 84 кг). Треті місця посіли Артем Кудик (до 60 кг), Руслан Олексієнко (до 74 кг), Олександр Шиман (до 84 кг), Володимир Васильєв та Сергій Єрошкін (обидва — до 96 кг). У командному заліку другими були росіяни, третіми — борці США.
Футбол. 15 листопада 2011 року національна збірна України вдома проведе товариський поєдинок проти команди Німеччини. Про це повідомив генеральний секретар Німецького футбольного союзу Вольфганг Нірсбах. Зустріч відбудеться в тому разі, якщо німці здобудуть пряму путівку на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року, у дні проведення матчів плей-оф за право зіграти на Євро-2012 (11/12 та 15 листопада наступного року).
«У разі прямого виходу на ЧЄ-2012, на листопад 2011 року ми плануємо домашню гру проти Нідерландів, а після цього — виїзний поєдинок з Україною. У лютому 2012 року хочемо зіграти вдома проти Франції», — сказав Нірсбах.
Щоб кваліфікуватися напряму на Євро-2012, німецька збірна має посісти перше місце у групі А або стати найкращою серед збірних, які посядуть друге місце. Зараз підопічні Йоагіма Льова, маючи стовідсотковий показник після чотирьох матчів, лідирують у своїй групі.
Плавання. Севастопольський плавець-марафонець Олег Соф’яник проплив з Мармурового моря у Чорне протокою Босфор. Українець стартував від прибережного району Ускюдар у Стамбулі і плив уздовж азійського берега протоки у супроводі рибальського катера «Аврахія». Температура води становила 14 градусів.
Фінішував плавець за 6 годин 17 хвилин у районі маяка Анадолу Фенер, розташованого на виході з Босфору, здолавши 25 кілометрів. В активі Соф’яника з півсотні марафонських запливів. У травні нинішнього року він самотужки перетнув Середземне море з Тунісу до Сицилії — 160 км, а у вересні разом з іще одним українським плавцем, Анатолієм В’яльцем, переплив Мармурове море — 105 км.
Гандбол. Броварський «Будівельник» у 1/8 фіналу Кубка Кубків зіграє з румунським колективом UCM Sport RESІTA, запорізький «Мотор-ЗНТУ-ЗАБ» в 1/8 фіналу Кубка Виклику зустрінеться з португальською «Бенфікою» (Лісабон). Обидві українські команди розпочнуть вдома і зіграють перші матчі 19 або 20 лютого 2011 року, зустрічі у відповідь відбудуться за тиждень після перших поєдинків.