Гандбол. У жіночої збірної країни попереду важлива подія — фінальний турнір чемпіонату Європи, котрий цього разу приймають дві країни: Норвегія і Данія. Наші дівчата ретельно готуються до цього іспиту. Нещодавно у Броварах вони виграли міжнародний турнір «Кубок Турчина». А оце тільки-но повернулися з Угорщини, де взяли участь у бліц-змаганнях «Teленор кап». Господаркам українки поступилися мінімально в гострій суперечці — 27:30, а збірну Тунісу перемогли — 30:27.
Біля керма нашої команди стоїть Леонід Євтушенко. До речі, Леонід Макарович тепер працюватиме ще й з командою Суперліги «Податковий університет» (Ірпінь). Молода команда ставить перед собою серйозні завдання, як у чемпіонаті, так і в єврокубках. Саме з цією метою «податківці» і запросили найдосвідченішого і найтитулованішого нині тренера в нашій країні.
Нагадаємо, що 2000 року Леонід Євтушенко привів нашу збірну до срібних медалей чемпіонату Європи, а через рік керований ним запорізький «Мотор» став володарем європейського Кубка кубків. Та поки що, як ми вже згадували, у Євтушенка і збірної країни незабаром найвідповідальніший старт. 6 грудня наша команда візьме курс на місто Ларвік (Норвегія).
— Суперниці у нас ще ті, — сказав Леонід Євтушенко кореспондентові «Голосу України». — Нідерланди, Швеція і Німеччина. Хоча, як то кажуть, на такому рівні слабких команд не буває. Але ми вирушатимемо до Скандинавії з одним наміром: зіграти якомога краще і поборотися за високе місце. Інакше не варто й летіти на чемпіонат...