Футбол. Під час зимової перерви в чемпіонаті України «Шахтар» не купуватиме нових гравців. Про це розповів тренер донецької команди Мірча Луческу (на знімку).
«Я задоволений усіма. Навіть казав президенту, що ми не маємо потреби в трансферах на сьогодні. Усі гравці провели велику кількість матчів, усі були задіяні.
Дуже важливо, що зараз у складі немає жодного футболіста, який би хотів залишити клуб. Знову були розмови про те, що кудись нібито іде Даріо Срна. Я оце з ним розмовляв, і він сказав, що не має жодних пропозицій. Продовжуючи цю тему, хотів би сказати, що ті гравці, які залишили команду, думали, що в інших клубах гратимуть на найвищому рівні. Але, на жаль, ніхто себе на такому рівні так і не показав.
І вони зрозуміли, що претензії «Шахтаря» будуть усе вищими й вищими, і наш клуб зростатиме. Я розмовляв із багатьма з тих, хто думав, ніби перевершив рівень «Шахтаря». Вони про це зараз шкодують, і багато хто з них повернувся б. Зокрема, Матузалем, Елано, Маріка, Брандао», — цитує тренера офіційний сайт «Шахтаря».