На центральних вулицях Одеси, в житлових мікрорайонах міста в ці дні (а нагадаємо, що передплата на газету «Голос України» триває) з’явилися білборди, присвячені часопису. «Одна країна. Один народ. Один ГОЛОС!» — написано на рекламних площинах. 
Яскраві, зі смаком оформлені, виконані в техніці «піраміда» «голосоукраїнські» білборди привертають увагу, і пройти або проїхати повз без того, щоб не подивитися на них, просто неможливо. Спасибі депутатові Одеської міської ради Василю Ієремії, до речі, читачеві нашої газети з 10-річним стажем, завдяки допомозі якого розквітла на вулицях Одеси приваблива та яскрава реклама «Голосу України»
— Те, що «Голос України» з’явився на рекламних щитах міста саме в ці дні, напевно, не випадково, — розповідає начальник відділу передплати Одеської обласної дирекції «Укрпошта» Наталя Азарова. — Проходять дні «Голосу України» в Одеській області, і ми відчули, як зросла зацікавленість мешканців краю до газети Верховної Ради. Так, у Ширяївському, Великомихайлівському, Фрунзівському і Любашівському, Ананьївському районах передплачено вже понад 500 екземплярів у кожному районі. Порівняно з минулим роком передплата на газету в цих районах збільшилась уп’ятеро (!).
Одеська область традиційно вважається читаючим регіоном. І передплата на «Голос України» тут не припиняється ніколи
Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.