Кияни зможуть установити квартирні лічильники холодної і гарячої води на умовах поступового погашення вартості робіт. 
Списки охочих мати прилад у «розстрочку», складатимуть райдержадміністрації. Таку послугу кияни зможуть сплачувати впродовж року. Цьому сприятиме тристороння угода між споживачами, підрядними організаціями, котрі встановлюватимуть лічильники, та підприємствами, що здійснюють експлуатацію житлових будинків.
Вартість робіт визначатиметься окремо по кожній квартирі, а «розщеплення» платежів споживачів за встановлення приладів і переказ коштів на рахунки підрядних організацій здійснюватиме КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр».
Нагода усміхнутися
Невдовзі біля станції метро «Лук’янівська» з’явиться веселий пам’ятник — подерті черевики із бронзи. За задумом авторів Андрія і Петра Озюменків, це — взуття страхового агента, який зносив їх у погоні за... клієнтом.
Пара черевиків завдовжки 80 см матиме вигляд справжніх — зі шнурками й тріщинами. Їх творці розповіли, що працювали над «монументом» понад місяць: виліпили воскову модель, нанесли на неї деталі. Тепер її потрібно відлити з бронзи. Для цього знадобиться 9—12 кг такого металу.