Так відповіли в ЖЕКу на прохання мешканців зробити ремонт під’їздів нашого будинку, котрі не знали його, щонайменше, відтоді, коли ми майже 30 років тому в нього заселилися.
Облуплені стіни, уламки, що залишилися від підлогової плитки, крізь замискані вікна на східцях ледве пробивається денне світло, а вхідні двері теліпаються і скриплять. Про підвал годі й казати: він став притулком для бомжів, мешканці завалюють його мотлохом, із труб постійно стікає вода, яка загниває, в результаті чого в під’їзді — постійний сморід, не кажучи про нашестя комарів, які переносять усіляку заразу влітку. І пацюків, які не лякаються людей навіть удень.
Ось уже кілька років ми намагаємося достукатися до ЖЕКу: адже є якісь терміни експлуатації будинку, після яких ця організація зобов’язана робити ремонт. Але, на жаль, на нього в неї грошей ніколи немає і, як ми зрозуміли, — не буде. Як так: будинок на очах старіє і валиться, а діла до цього нікому немає. І таких у Києві — сила-силенна!
Шановна редакціє «Голосу України»! Підкажіть, будь ласка, куди звернутися, щоб наш будинок все-таки відремонтували? Невже, справді, ЖЕКу — ніхто не указ? Адже ми платимо йому не тільки за водопостачання та опалення, а й за прибирання та утримання будинку і прибудинкової території. Куди діваються ці гроші?
За дорученням мешканців,Марія КОНОВАЛЕНКО.