У Хмельницькому поїздка в тролейбусі та автобусі коштуватиме відповідно 1 і 1,25 гривні. Вартість проїзду у «маршрутці» становитиме дві гривні. Нові тарифи заплановані з початку грудня. Як зауважує міська влада, рішення розроблене та прийняте в зв’язку з клопотаннями Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» та численними зверненнями суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють пасажирські перевезення. На їхню думку, старі тарифи були нижчими від собівартості послуг. 
Вл. інф.
Проїзд не подорожчає
Після Нового року вартість проїзду в маршрутках Кіровограда не зміниться. Про це заявив перший заступник міського голови Василь Дзядух, коментуючи недавні висловлювання голови Всеукраїнської асоціації автоперевізників Віталія Реви. Той, нагадаємо, припускає, що як тільки вартість бензину А-95 перетне позначку 8 гривень за літр, ціна однієї поїздки у міських маршрутних таксі зросте на півтори гривні.
Бажання підвищити тариф є і в кіровоградських перевізників, підтвердив Василь Дзядух, але, за його словами, це питання не на часі, оскільки «має соціальну проблематику». Натомість нова міська влада налаштована розробити концепцію пасажирських перевезень, яка, за задумом, передбачатиме не лише наведення елементарного порядку, а й збільшення кількості багатомісних автобусів. Проїзд у них сьогодні коштує 1 гривню. Тож посилення конкуренції та вилучення з транспортного потоку «лівих» маршруток, можливо, й дасть змогу втримати вартість проїзду в маршрутних таксі на попередньому рівні.
Кіровоградська область.